Nahajate se tukaj
Domov ›Mesni delikati
Mnenje, kolumna ali komentar
Kao profesionalni nasveti za pripravljanje mesovja.
Uredniški izbor
,
15. 5. 2024
16. 4. 2024
Napovedi
Predvaja se

Zadnje komentirano
Lublančan
Najljubši pari jutranjega programa? Ne poslušam, ampak komentarje pa rad berem. Kako bi jih torej rangirali?
ta tretja jedrt
a merike je pozabila, da je eu kartelni projekt velikih zelezarjev, in da je nemcija z eu dosegla, kar ji ni uspelo v drugi svetovni vojni
Alfred
Madonca, RŠ je ratal 1ka.arnes, sam še ocenjevanje... kaj pa notranja lepota pokrajine?
Hrvoje
26 - Ersen ve Dadaşlar - Bir Ayrılık Bir Yoksulluk Bir Ölüm - 4.19
Z ljubeznijo
Lublančan
To so vse že lepo japonci povedal, iN to preden so se zumerji sloh rodil!
huti fan
Skozi Sredozemlje so se pa peljali, ker se mimo Jemna ne upajo, ce prav razumem.
Prikaži Komentarje
Komentarji
Kako fckn neprimerno, impotentno, žaljivo in ponižujoče. Avtorica, predstavljaj si sebe tako lepo zapečeno, s klobaso v ustih.
se pa klobasica v njuški svinje zdi izvrstna na pogled, četudi sem skor anti-mesni tip
ti kr uživi v tem pogledu, pa bravo, če ti vsaj medtem vstane - človeška nagnusnost je itak neskončna
zakaj bi mi moral vstat če gledam v njuško od svinjske slanine ?
Keri občutljivi kekci ste ej :D
Super zadeva hočemo več takih prispevkov bravo avtorica, vegetarijanci pa hitro po zdrav futr v Mercator
Super zadeva hočemo več takih prispevkov bravo avtorica, vegetarijanci pa hitro po zdrav futr v Mercator
Hja misliti onkraj banalne zadovoljitve pritlehne požrešnosti /posiljevalskega nagona/ je za marsikoga big big challenge. #bojannažaru #hahanažaru
ni posnetka od te slanine
Komentiraj